+31(0)681600004

Anti-aging

24/7 je eigen afspraken inplannen en wijzigen

Maak nu een afspraak06 81 60 00 04

Waar kan ik je mee helpen?

=

Droge huid

=

Lijntjes, rimpels, grove poriën

=

Mee-eters

=

Lichaamsbeharing, ingegroeide haren

=

Steelwratjes

=

Verwijde bloedvaatjes

=

Opfris beurt voor mijn gezicht

=

Gezichtsbehandeling en gezichtsmassage

Door de jaren heen is mijn huid steeds droger en schilferig geworden. Ik heb verschillende producten gebruikt, zonder een langdurige oplossing. Ik ben ten einde raad. Zijn er nog andere oplossingen of moet ik ermee leren leven? Klik op onderstaande button en plan je intakegesprek of basis gezichtsbehandeling in.

Waarom moet ik nu haren hebben op lichaamsdelen, waar ik dat niet wil hebben? Helpt het als ik regelmatig ga waxen? En kan ik daarmee ook ingegroeide haren voorkomen?

Waxen kan een oplossing zijn voor het verwijderen van lichaamsbeharing waar je die niet wilt hebben. Ingegroeide haren kun je niet voorkomen, de kans dat je door te waxen nog steeds ingegroeide krijgt is nog steeds aanwezig. Wil je geen ingegroeide haren? Dan is laserontharing een goed alternatief om het aantal ingegroeide haren tot en minimum terug te brengen.
Klik op onderstaande button en plan je 1e behandeling of intakegesprek in via de online agenda.

Iedere maand verschijnen er puistjes in mijn gezicht. Meestal heb ik ze op mijn de rand van mijn kaken. Ze kunnen soms zo pijnlijk en lelijk eruit zien. Helpt het als ik een gezichtsbehandeling neem?

Weet je niet of een gezichtsbehandeling goed is voor jouw huid of huidprobleem? Plan dan eerst een intakegesprek in of plan meteen je afspraak in als je eerder een gezichtsbehandeling voor hetzelfde probleem hebt ondergaan. Of stuur een what’s app bericht of een e-mail.

Wat kan ik aan mijn (frons) rimpels doen? Heb je ook iets tegen die grove poriën? En als ik toch bezig ben, kun je ook iets aan die kalkoennek van mij doen?

Heb je al eens gedacht aan Meta Therapy? Nee?! Klik op onderstaande button en plan je 1e behandeling of intakegesprek in via de online agenda.

Lees ook “Huidveroudering- facelift alternatief” of “Huidveroudering – ouder worden we allemaal”.

 

Blijf op de hoogte hoe je je huid in optimale conditie kunt behouden en voorkom vroegtijdige huidveroudering. Meld je aan voor de 2 maandelijkse nieuwsbrief van MellaCare.

UA-73826105-1