+31(0)681600004

Books to feed my hunger

Ieder boek die ik in mijn handen nam, verslond ik. Naarmate ik ouder werd veranderde mijn voorkeuren en werd ik kritischer wat ik las en met welk doel. Ik ben een enorme liefhebber van Scandinavische thrillers en series. Mijn 2e grote liefde op het gebied van interessant leesvoer, is ondernemerschap. Toen ik in 2009 begon met ondernemen, is mijn liefde geggroeid voor het ondernemerschap. Ondernemerschap is breed, het stopt niet bij het bijhouden van je core business, maar ook meer leren over finance, sales, marketing, kunstmatige intelligentie zijn net zo belangrijk.
Om mijn kennis en vaardigheden te vergroten lees ik diverse boeken, luister naar podcast, volg ik webinars, events om mijn kennis te vergroten en te verbeteren. Geen vooruitgang zonder je kennis en ervaringen te updaten. Hieronder vind je een selectie van de boeken die ik recent heb gelezen. Doe er je voordeel mee. “Blijf leren, blijf nieuwschierig!” 

Persoonlijke ontwikkeling

 • Succes door een Positieve Instelling – Napoleon Hill & W. Clement Stone
 • Vraag jezelf vrij – Byron Katie
 • Flow – Jan Bommersz
 • Hoogsensitiviteit als kracht – Carolina Bont

Huid en gezondheid

 • Beautiful skin of color – Jeanine Downie, M.D. Fran Cook- Bolden, M.D. Barbara Nevins Taylor
 • Ethnic Skin and Hair – Enzo Berardesca, Jean- Luc Lévêque, Howard I. Maibach
 • De mooie voedsel machine – Giulia Enders

Finance & sales

 • Rich dad, Poor dad/Cashflow kwadrant– Robert Kyosaki
 • Second Chance– Robert Kyosaki
 • Think and Grow Rich – Napoleon Hill
 • Het Miljonairsbrein ontrafeld – T. Harv Eker
 • Profit First – Femke Hogema, Mike Michalowicz
 • Financiën voor ZZP’ers – Femke Hogema
 • Lanceren kan je leren – Marjan Crabtree & Denise Hulst
 • Verhoog je gun factor – Michiel Cobben

Podcast

 • RICH DAD RADIO SHOW – Robert Kiyosaki
 • Les Brown
 • OWN – Oprah Winfrey
 • Tony Robbins
 • MOTIVATED THE MASSES – Lisa Nichols
UA-73826105-1