Beste beauty professional

Ben jij een beauty professional, een schoonheidsspecialist, beauty consulent of op een andere manier werkzaam in de beauty branche? En wil je je kennis over de donkere huid verbeteren?

Door de jaren heen is de Nederlandse samenleving veranderd. Niet alleen verschillende gerechten, gewoontes, culturen, maar ook in uiterlijke verschijningen en bijbehorende huidaandoeningen . Je zult als beauty professional vast wel klanten in je salon hebben ontvangen met een getinte huid, met een huidaandoening waarvan je niet precies wist hoe deze te behandelen of waarom een bepaalde reactie is opgetreden na een behandeling. Of wijs je bijvoorbaat deze klanten, omdat je over te weinig kennis en ervaring beschikt? Doodzonde! 

  • Wat wil jij leren over de donkere huid?
  • Waar wil jij beter in worden als het gaat om de donkere huid?
  • Wat heb jij nodig om de klanten in je salon van de juiste huid- en productadvies te voorzien?

e-Skin Academy biedt 1 of 2- daagse trainingen i.c.m. praktijklessen, allround halfjaarprogramma, incompany training.

De trainingen zijn interactief. De theorie kan meteen in de praktijk worden toegepast. 

 

e- Skin Academy

1 of 2 daagse trainingen en trainingen op maat voor die beauty professional, die zijn/haar kennis wilt verbreden  of wilt leren om te gaan met de donkere huid.

Over de donkere huid bestaan er misvattingen, wat er wel en niet mogelijk is. Een gebrek aan kennis en ervaring over o.a. de fysiologie van de donkere huid kan tot onnodige huidschade lijden of een bestaande huidaandoening verergeren. Verkeerd inzetten van apparatuur en producten kan tot onnodige huidschade lijden. 

e-Skin Academy, is er voor die beauty professional, die deze groeiende doelgroep in Nederland beter wilt bedienen! Verbeter de tevredenheid van je klanten en verhoog de winstgevendheid van je onderneming.

 

Tijdens de trainingen, wordt de theorie meteen in de praktijk toegepast. 

Liever een allround specialist in de donkere huid? Dan is het halfjaarprogramma, de beste keus! Tijdens deze training komen er diverse veel voorkomende huidaandoeningen die in de donkere huid worden gesignaleerd aanbod, hoe mee om te gaan, welke ingrediënten kun je liever achterwege laten, hoe analyseer je de huid? Welke apparatuur kun je veilig inzetten.

Training op maat? Niet instaat om naar Rotterdam af te reizen? Een incompany training behoort ook tot de mogelijkheden. Vraag hiervoor aanvullende informatie aan via het contactformulier.

 

 

Over mezelf

Mijn naam is Saskia Pinas, 43 jaar en moeder van een tienerzoon. Zoals ik al eerder aangaf ben ik huidtherapeut en schoonheidsspecialist. Na 2 jaar de HBO- verpleegkunde opleiding aan de Hogeschool Rotterdam te hebben gevolgd. Ging ik opzoek naar een andere uitdaging binnen de gezondheidszorg. Dit deel van de gezondheidszorg was niet voor mij weggelegd. De uitdaging vond ik in het grootste orgaan van de mens de huid.

Ik heb altijd in de zorg willen werken, maar dan wel als eigen baas. Het lonken naar de wereld van ondernemerschap zat er blijkbaar al vroeg in, maar het besef kwam pas na de middelbare school. Ik koos beroepen waar ik kon werken met de huid een beroep, waar je de tijd en aandacht hebt om aan je cliënt te  besteden, naar zijn of haar verhaal kunt luisteren. 

                       

Handelen vanuit het oogpunt van de cliënt. Sluit beter aan bij mijn manier van werken en persoonlijkheid. Geen hijgende en zeurende werkgever of manager in mijn nek. 

Theorie en praktijk meteen in de praktijk kunnen toepassen, dat is meer mijn ding. Ik ben een denker, soms een beetje teveel, maar ook een doener. Werken met producten en apparatuur, die niet  alleen voor cliënten met een lichte ingezet kunnen worden. Maar ook voor cliënten met een donkere huid.  

 

 

Blijf op de hoogte hoe je je huid in optimale conditie kunt behouden en voorkom vroegtijdige huidveroudering. Meld je aan voor de 2 maandelijkse nieuwsbrief van MellaCare.

UA-73826105-1