+31(0)681600004

Harsproducten van hoge kwaliteit van MellaCare

Als je op zoek bent naar hoogwaardige harsproducten ben je bij MellaCare van harte welkom. In mijn webshop vind je diverse soorten wax om ongewenste lichaamsbeharing effectief te kunnen verwijderen. De harsproducten zijn zacht voor je huid en bevatten tevens voedende ingrediënten. Zo kun je altijd beschikken over een zachte en gladde huid die straalt.

Niet elke vorm van lichaamsbeharing heeft een praktische functie. Soms kan haargroei op plaatsen voorkomen waar je dit liever niet ziet. Hierbij kun je denken aan beharing op de benen, op de bovenlip, de wangen en de kin. Tegenwoordig bestaan er diverse ontharingsmethode waarmee je ongewenste haargroei kunt verwijderen. Hierbij kun je denken aan scheren. Toch is dit niet altijd de oplossing.

Met scheren wordt het haarzakje niet verwijderd waardoor de haren binnen korte tijd weer terug zullen keren. Met harsen en waxen is dat niet het geval. De beharing wordt inclusief de follikels verwijderd waardoor er een langdurig en glad resultaat ontstaat. Anders dan met scheren het geval is, irriteert harsen de huid niet. De hoogwaardige ingrediënten van de MellaCare harsproducten zorgen er zelfs voor dat de huid gevoed en verzorgt wordt.

Hoogwaardige harsproducten voor ontharen

In mijn webshop kun je een keuze maken uit diverse soorten wax waarmee je zelf jouw overmatige beharing eenvoudig en effectief kunt verwijderen. Daarnaast zijn mijn wax producten ook geschikt voor de gevoelige en kwetsbare huid. Ook voor, tijdens en na het waxen en harsen heeft de huid de juiste verzorging nodig. In de webshop kun je daarom een keuze maken uit een ruim assortiment aftercare producten als je zelf wilt waxen.

Daarnaast heb je de keuze uit verschillende soorten harde waxen of strip wax. Ook als je op zoek bent naar harsproducten voor sugaring ben je in de webshop van MellaCare aan het juiste adres. Daarbij ben je natuurlijk altijd verzekerd van een optimale prijs-kwaliteitsverhouding en een uitstekende service. Jouw harsproducten worden dan ook snel verzonden en geleverd. Bij mij ben je tevens van harte welkom als je pigmentvlekken op de een donkere huid wilt laten behandelen.

Ook voor het ontharen van een donkere huid kun je rekenen op mijn ruime ervaring en vakkennis. Natuurlijk kun je in de webshop ook een voordelig starterspakket bestellen met hoogwaardige harsproducten. Zo kun je ook thuis genieten van een professionele ontharing. Als je vragen hebt over de professionele wax producten van MellaCare sta ik graag voor je klaar. Ik kan je altijd voorzien van een persoonlijk advies.

Als je vragen hebt over de professionele wax producten van MellaCare sta ik graag voor je klaar. Ik kan je altijd voorzien van een persoonlijk advies.

Neem contact op
UA-73826105-1