Home

Geen tientallen potten crème in de badkamer. Wel een stralend uitziende huid!

Heb je er schoon genoeg van om dagelijks 4 of meer producten te gebruiken om goed voor de dag te komen?
En ‘s avonds weer dezelfde routine te herhalen.

Is jouw droom, om ‘s ochtends niet langer dan 15 minuten voor de spiegel door te brengen, maar er toch representatie uitzien.
Je wilt een frisse en jonge uitstraling, zonder daar uren aan te spenderen. Of om de 6 weken in de stoel van de schoonheidsspecialist te belanden. Of erger bij de cosmetische arts voor je volgende botox of filler kuur.

Heb je een getinte huid en weet je niet hoe je pigmentvlekken kunt voorkomen? Welke huidverzorgingsproducten en behandelingen, passen bij jouw huid? Of wil je gewoon meer te weten komen over je huid?

Een getinte huid, kan in een koud klimaat als Nederland, met diverse huidproblemen te maken krijgen. Ik leer je, je huid beter te begrijpen en hoe ermee om te gaan.

Hoe zou je het vinden als je met de juiste huidadviezen en de juiste producten, die bij jouw huid en jouw leeftijdscyclus passen. Je een jonge en verzorgde uitstraling kan behouden?

Ik vind het belangrijk om er goed uit te zien, maar het moet niet teveel tijd en geld kosten. Met de juiste huidverzorging, aansluitende behandeling, letten op wat ik eet (af en toe smokkel ik ook), zorg ik voor een optimale verzorging van mijn huid.

Ik help mannen en vrouwen, een gezondere huid te krijgen,  die niet dagelijks met tientallen potjes en flesjes in de weer willen zijn. Met een huid-, behandel- en productadvies op maat, houd je meer tijd over voor other fun stuff!

Een heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Wat ik ook heel erg kan waarderen is het feit dat ze ook verbanden kan leggen tussen wat voeding met o.a. je gezicht en of lichaam doet. Zeker voor herhaling vatbaar!

Kundig, precies, schoon en vriendelijk voor een goede prijs!. Ik kom terug!

Bij binnenkomst valt op dat de salon een nette, warme uitstraling heeft. Ditzelfde geldt voor de eigenaresse: een vriendelijke, professionele vrouw die haar werk met precisie uitvoert. Ook de prijs-kwaliteit verhouding ligt goed. Enig puntje wat ik zou willen aanmerken is dat de behandeling (brazillian wax) van mij iets sneller had gemogen.