+31(0)681600004

Meta Therapy - huidverjonging behandeling

Impressie Meta Therapy behandelen van fronslijntjes, rimpels.

Huidverjonging, ouder worden we allemaal. Maar moet dat gepaard gaan met rimpelvorming, pigmentvlekken, huidverslapping? Huidverjonging, is de nieuwe leefstijl. Voor veel vrouwen en mannen is een zichtbaar ouder wordende huid toch wel een dingetje. Is het een fenomeen, een trend, een bevlieging? Who knows. Van een fenomeen kun je niet meer spreken, het is gewoon niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Huidverjonging, er een paar jaar jonger uitzien. Hier tekenen veel mannen en vrouwen graag voor. Health magazines, beauty bloggers en vloggers, trendsetters publiceren steeds vaker over de laatste en nieuwste trends op het gebied van huidverjonging.

Huidveroudering – Welke behandeling werkt het best?

Maar welke behandeling, producten zijn nu goed en effectief om jouw huid in optimale conditie te houden? Hoe vertraag je het proces van huidverslapping in het gezicht? Hoe beperk je of herstel je pigmentschade? Hoe zit het met die frons rimpels? Er is een onwijs groot aanbod aan producten en behandelingen, die hierop inspelen. Er zijn maar weinig merken die alles in één product of behandeling aanbieden en ook nog eens geschikt is voor de etnische huid. Met de Meta Therapy, kun je met één behandelmethode, diverse huidproblemen aanpakken, zonder dat je daarvoor een verdovingscrème nodig hebt. Daar zullen veel vrouwen blij om zijn. Pijn is toch het laatste wat je wilt op weg naar een jonger uitziende jij! Wie mooi wilt zijn moet pijn leiden, geldt niet voor de Meta Therapy behandeling. Met deze innovatieve behandelmethode, neem je alvast een enorme sprong de 21 ste eeuw in. Hoe geweldig is dat! Ben je benieuwd wat Meta Therapy voor jouw huidprobleem kan betekenen? Bekijk de video met  2 behandel toepassingen: Meta Therapy  algemeen Fronslijntjes en rimpels aanpakken

Huidverjonging – Kuurbehandeling

Een pijnloze behandeling, een effectieve behandeling en wat ik persoonlijk het fijnst vind is dat de 1e verbeteringen binnen 4 behandelingen zichtbaar zijn. Om de beste resultaten te krijgen, dient de huid thuis en na de behandeling met de ondersteunende huidverzorgingsproducten van Dermatude behandeld te worden. De huid wordt op deze wijze optimaal voorbereid op het effect van de Meta Therapy behandeling. Zonder gebruik van de producten, welke een hoge concentratie actieve werkstoffen bevatten, zal niet het gewenste resultaat worden bereikt. 

Huidverjonging – Subjectables

Meta Therapy - huidverjonging subjectables

Toepassing subjectables tijdens de behandeling

De Subjectables bevatten unieke actieve werkstoffen die effectief verschillende huidproblemen kunnen aanpakken. Tijdens de behandeling wordt het Subjectable op de huid aangebracht vlak voordat de Meta Therapy behandeling plaatsvindt. Het serum wordt hierdoor in de diepere huidlagen gebracht waar het rechtstreeks bij de levende huidcellen komt. Hier stimuleren de actieve ingrediënten de celvernieuwing voor een frisse huid en egale teint. De subjectables zijn serums met een hoog percentage actieve werkstoffen.  Er zijn 4 subjectables, ieder met hun eigen unieke eigenschappen.

  • Active Hydra Booster Subjectable
  • Extreme Lifting Complex Subjectable
  • Stem Cell Reactivator Subjectable
  • Pigment Equalizer Subjectable

Huidverjonging – Meta Therapy

Met de flexibele koppen van de Meta Therapy kan iedere zone in het gezicht, de hals en decolleté effectief behandeld worden. De verschillende koppen zijn flexibel, moeilijk bereikbare plaatsen zijn niet meer onbereikbaar. De lengte van gehard plastic komen halverwege de huid (tot 1,5 mm). Daarmee wordt de kans op littekens dieper in de huid voorkomen. Wat fijn is, want je kunt de Meta Therapy behandeling, bijna onbeperkt en in ieder seizoen ondergaan. Dit in tegenstelling tot micro needling behandeling (dermaroller/dermapen). Welke langere en stuggere naalden hebben. Bij verkeerd en langdurig gebruik op langer termijn schade aan de huid kunnen veroorzaken, zoals onderhuids littekenweefsel. Heb jij een huidprobleem of wil je het verouderingsproces een halt toe roepen? Of wil je dat je huid altijd in de beste conditie verkeerd? Meld je dan nu aan voor de early bird aanbieding en kies het behandelpakket van je voorkeur. En begin het najaar met (huid)vernieuwde moed. V.a. 4 september 2018 gaat het huidverjonging seizoen van start. Maak nu gebruik van de early bird aanbieding. 8 behandelingen voor € 998,- incl. producten. Normaal tarief v.a. €1.300,-, excl. producten.
De aanbieding loopt tot
31 augustus 2018. Bel, mail of app ons direct voor aanvullende informatie  Bellen MellaCare  bel of app direct +31(0)6 81 60 00 04               Facebook MellaCare   stuur een bericht via Facebook  Mailen MellaCare   stuur een mail                                                                  Instagram MellaCareskin   stuur een bericht via Instagram      

UA-73826105-1