+31(0)681600004

 

Huidveroudering wordt met de Meta Therapy op een natuurlijke manier tegengegaan, veilig en zonder risico’s. Meta Therapy ‘The Facelift Alternative’ is de oplossing voor mensen die meer willen dan huidverzorging, maar nog niet toe zijn aan ingrijpende cosmetische ingrepen zoals botox (botulinetoxine) en/of fillers. 

Het facelift alternatief voor ieder huidtype -Meta Therapy

Dubbele werking – huidveroudering

Meta Therapy heeft een dubbele werking, de zeer gecontroleerde microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid. Door de fibroblasten worden er nieuwe collageen verbindingen in de huid gemaakt. Je huid krijgt haar stevigheid en volume terug. Schade veroorzaakt aan pigmentcellen worden opgeruimd.
Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit. Tijdens de behandeling worden actieve werkstoffen in de huid gebracht, precies in de juiste cellagen waar ze de meest efficiënte werking hebben.

Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation Therapy en combineert alle voordelen van huidverbetering, anti-aging, hydratatie en herstel van pigmentschade in één uniek concept, 100% natuurlijk!

Meta Therapy biedt uitgebreide behandelmogelijkheden, aanpak van specifieke zones tegen huidveroudering:

  • Huidverbetering en huidverjonging van het hele gelaat, de hals en/of decolleté
  • Wallen
  • Littekens
  • Pigmentvlekken
  • Individuele rimpels

Dankzij de verschillende modules is het allemaal mogelijk en kunnen behandelingen gecombineerd worden voor het beste resultaat. 

Meta Therapy - huidveroudering/anti- aging behandeling

Klik op de afbeelding voor een impressie van de Meta Therapy

Tijdens de behandeling worden actieve ingrediënten in de huid gebracht in de vorm van Subjectables (serum). Zo is het mogelijk om specifieke en gerichte behandelingen uit te voeren, afgestemd op het huidtype, huidskleur, indicatie en het gewenste resultaat. Om de huidveroudering een halt toe te roepen.

Ben je benieuwd wat Meta Therapy voor jouw huidprobleem kan betekenen? Bekijk de video met  2 behandel toepassingen
Meta Therapy  algemeen
Fronslijntjes en rimpels aanpakken


Subjectables – huidveroudering

De Subjectables bevatten unieke actieve werkstoffen die effectief huidproblemen aanpakken. Tijdens de behandeling wordt het Subjectable in de diepere huidlagen gebracht waar het rechtstreeks bij de levende huidcellen komt. Hier stimuleren de actieve ingrediënten de celvernieuwing voor een frisse huid en egale teint. 

Er zijn 4 subjectables, ieder met hun eigen unieke eigenschappen.

  • Active Hydra Booster Subjectable
  • Extreme Lifting Complex Subjectable
  • Stem Cell Reactivator Subjectable
  • Pigment Equalizer Subjectable

Enthousiast geworden? Wil jij ook de tand des tijds in stijl verslaan? Meld je dan alvast aan voor de early bird aanbieding via 1 van de onderstaande contactgegevens. En ontvang de aanvullende informatie en de aanbiedingsprijs voor jouw verjongingspakket.

Bel, mail of app ons direct voor aanvullende informatie
 Bellen MellaCare  bel of app direct +31(0)6 81 60 00 04               Facebook MellaCare   stuur een bericht via Facebook
 Mailen MellaCare   stuur een mail                                                   Instagram MellaCareskin   stuur een bericht via Instagram

 

UA-73826105-1