Huidveroudering

Huidveroudering

€ 418,15

Nu skin anti aging skincare

Werken aan je huid stopt niet na je bezoek aan een schoonheidssalon. Het echte werk begint thuis. Zet je anti aging skincare regime thuis voort met de skincare transformatie lijn ageLOC.

Huidveroudering komt niet alleen van binnenuit. Je genetica, leefstijl, leefomgeving, voedingspatroon, medicatie, huidverzorgingsproducten zijn factoren die een rol spelen hoe jouw huid veroudert, maar ook hoe snel je huid haar glans en elasticiteit verliest. V.a. je 25 ste jaar tekenen de 1e gevolgen van huidschade zich in je huid af. In enkele gevallen kan dat zelfs eerder zijn. De schade aan je huid heeft zich in je jongere jaren, wanneer je lichaam en dus ook je huid nog volop in ontwikkeling is, mogelijk al de nodige schade opgelopen.

Schep en emmer

Denk eens terug aan die zomerse dagen in eigen land of ergens op de wereld, waar de zon een stuk harder schijnt. Als je lekker met je schep en emmer in de zandbak aan het spelen bent of op het strand een fantastisch fort aan het bouwen bent. Trok je moeder, je dan een t-shirt aan en een hoed op? En smeerde je moeder of je vader je dan lekker dik in met de hoogste zonnebrandcrème, dat het net leek of Casper het spookje weer terug was?

Dit geldt misschien voor een kleine groep, waarvan de ouders preventief maatregelen troffen om huidschade op latere leeftijd, 10- 30 jaar later te beperken. Behoor je niet tot die gelukkige kinderen waarvan de ouders niet op de hoogte waren van de gevolgen van huidschade door UV-straling. Dan heb je als je midden twintig, dertig bent de eerste gevolgen al mogen ervaren in de spiegel.

Mijn eerste fijne lijntjes

Rondom de ogen heb je fijne lijntjes, je voorhoofd begint zo wat op een landkaart van rivieren te lijken, op je voorhoofd begint het je steeds meer op te vallen dat er bij de haargrens een donkere vlek begint af te tekenen, die ieder jaar steeds groter lijkt te worden. Schade aan je huid, vooral schade aan je pigmentcellen, kunnen je er ouder, vermoeider doen uitzien.

Pigmentschade kent vele oorzaken. Om ervan af te komen heb je nog een lange weg te gaan. Belangrijker is hoe voorkom je het en hoe voorkom je erger? Het eerste wat je ongeacht huidskleur standaard in huis moet hebben is een zonnebrandcrème. Een huidverzorgingsproduct waar je niet op kan en mag bezuinigen. Een goede zonnebrandcrème bestaat voor het grootste deel uit zinkoxide, titaan dioxide, ijzeroxide. Twee natuurlijke zonnefilters, die de UV- A en B stralen, mits er voldoende van het ingrediënt in de zonnebrandcrème zit, absorbeert.

Zonnebrandproducten die meer uit een waterige oplossing of alleen olie, zijn niet aan te raden. Je huid zal hierdoor eerder verbranden en onherstelbare schade oplopen.

Vitamine D

In Nederland zal de zon vaker onze huid verwarmen met haar stralen. Dat is mooi, heel mooi en lekker. De zon kent niet alleen negatieve effecten op onze huid, maar ook positieve effecten. Langere dagen, vrolijker, je haar groeit sneller, helaas ook op andere ongewenste locaties :( je bent meer buiten, je huid kan volop vitamine d aanmaken, wat een super goed effect heeft op o.a. de conditie van je huid, haar, botten.


Saskia Pinas, huidtherapeut & schoonheidsspecialist

Boek 3D Anti aging behandeling