+31(0)681600004

Micro Needling

24/7 afspraak inplannen en wijzigen

06 81 60 00 04

(di t/m za)

Micro needling, is een behandelmethode gericht op het stimuleren van de aanmaak van collageen. De fibroblasten die hier voor verantwoordelijk zijn, zorgen voor een stevigere en gladdere huidstructuur.

Door de fijne chirurgische naaldjes, worden er kanaaltjes in de huid gemaakt, deze mechanisch aangemaakte huidbeschadigingen, worden door het lichaam, de huid gerepareerd.

Door dit proces diverse malen te herhalen, kunnen oppervlakkige rimpels, donkere pigmentvlekken, acnelittekens, grove poriën worden vervaagd.

De dermaroller of dermapen, zijn tegenwoordig achterhaalde technieken. Bij een verkeerde en langdurige toepassing van de dermapen en/of -roller kunnen er onderhuidse littekens ontstaan. Deze verklevingen van het onderhuidse bindweefsel kunnen voor een onregelmatige en gevoelige huid zorgen. Met de Meta Therapy, daarentegen worden een dergelijke schade aan de huid tot een minimum beperkt.

Meta Therapy heeft een dubbele werking, de zeer gecontroleerde microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid. Door de fibroblasten worden er nieuwe collageen verbindingen in de huid gemaakt. Je huid krijgt haar stevigheid en volume terug. Schade veroorzaakt aan pigmentcellen worden opgeruimd.
Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit. Tijdens de behandeling worden actieve werkstoffen in de huid gebracht, precies in de juiste cellagen waar ze de meest efficiënte werking hebben.

Meta Therapy biedt uitgebreide behandelmogelijkheden, aanpak van specifieke zones tegen huidveroudering:

  • Huidverbetering en huidverjonging van het hele gelaat, de hals en/of decolleté
  • Wallen
  • Littekens
  • Pigmentvlekken
  • Individuele rimpels

Blijf op de hoogte hoe je je huid in optimale conditie kunt behouden en voorkom vroegtijdige huidveroudering. Meld je aan voor de 2 maandelijkse nieuwsbrief van MellaCare.

UA-73826105-1