+31(0)681600004

Ontharen van een donkere huid bij MellaCare

Het ontharen van een donkere huid laat je natuurlijk het liefst over aan een specialist. Daarom ben je bij MellaCare van harte welkom. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen en ontharen van de donkere huid. Daarnaast ben je bij mij ook van harte welkom als je pigmentvlekken op een donkere huid wilt laten behandelen op een effectieve manier.

Dat maakt je huid niet alleen mooier, maar geeft je ook het zelfvertrouwen dat je nodig hebt. Onze huid is een kostbaar bezit. Het is dan ook niet voor niets het grootste orgaan van ons lichaam. Een gladde en egaal uitziende huid is niet alleen een teken dat we gezond zijn, maar zorgt ook voor een mooie uitstraling. Daardoor voelen we ons zelfverzekerd en fijn.

Toch is dit niet altijd vanzelfsprekend. Ongewenste haargroei kan ervoor zorgen dat jij je onzeker voelt over je uiterlijk. Hierbij kun je denken aan haargroei op de bovenlip, de zijkant van de wangen of op de kin. Ook haargroei rondom de tepelhof of op het borstbeen kan voor een verstoring van ons zelfvertrouwen zorgen. Gelukkig ben je daarvoor bij MellaCare aan het juiste adres. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je jouw donkere huid tijdelijk, tijdelijk of permanent wilt laten ontharen.

Tijdelijk of permanent ontharen van de donkere huid

Door mijn ruime ervaring in het vak kan ik je tevens voorzien van een persoonlijk advies als het gaat om het ontharen van een donkere huid. Daarnaast sta ik ook graag voor je klaar als je op zoek bent naar hoogwaardige wax producten die vriendelijk zijn voor je huid. Het ontharen van een donkere huid kan binnen mijn salon op verschillende manieren.

Als je liever wat langer van een gladde huid wilt genieten kun je ook kiezen voor een tijdelijke ontharingsmethode voor de donkere huid. Daarvoor pas ik technieken toe zoals epileren of harsen. Natuurlijk ben je bij MellaCare ook van harte welkom als je permanent van jouw ongewenste haargroei af wilt. Een duurzame ontharingsmethode kan middels de Diode laser.

Uiteraard stem ik al mijn behandelingen af op de huid en raciale eigenschappen van jouw huid. Voor het ontharen van een donkere huid sta ik graag voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden of maak direct een afspraak.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden of maak direct een afspraak.

Neem contact op
UA-73826105-1