+31(0)681600004

Pigmentvlekken in een donkere huid laten behandelen

Als je hinder ondervindt van pigmentvlekken in je donkere huid staat MellaCare graag voor je klaar. Aan de hand van een behandeling op maat kunnen ontsierende pigmentvlekken op verantwoorde wijze behandeld worden. Op deze manier kun je weer beschikken over een egale huid met een gezonde teint. Als specialist op het gebied van pigmentvlekken op een donkere huid sta ik graag voor je klaar.

Gepigmenteerde vlekken op de huid kunnen voorkomen in diverse varianten. Zo kunnen de pigmentvlekken donker of licht gekleurd zijn, maar kunnen ze ook verschillen in de structuur. Hierbij kun je denken aan vlekkerige pigmentatie of egale pigmentvlekken op de donkere huid. Daarnaast kunnen ze voorkomen op verschillende lichaamsdelen zoals het gezicht, de armen, benen of elders op het lichaam. De behandeling voor pigmentvlekken op een donkere huid is per persoon verschillend.

Dit is vooral afhankelijk van de melanocyten in de diverse huidlagen en de grootte daarvan. Daardoor kan het voorkomen dat je al verschillende behandelingen hebt geprobeerd, zonder dat deze het gewenste resultaat hebben gegeven. Dit zorgt niet alleen voor frustraties, maar heeft ook een negatieve invloed op jouw zelfbeeld en zelfvertrouwen. Gelukkig kan ik je voorzien van een waardevol advies.

Behandelmogelijkheden voor pigmentvlekken op een donkere huid

Aan de hand van een persoonlijk consult bespreek ik samen met jou wat de behandelmogelijkheden zijn als je hinder ondervindt van pigmentvlekken op een donkere huid. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van diverse soorten hyperpigmentatie op een donkere of een getinte huid. Natuurlijk ben je bij mij ook van harte welkom voor het ontharen van een donkere huid. Dit kan zowel semi-permanent als duurzaam.

Ook voor hoogwaardige harsproducten ben je bij MellaCare aan het juiste adres. Een huid welke gevoelig is voor pigmentvlekken dient niet alleen goed beschermd te worden. Ook het gebruik van de juiste verzorgingsproducten is van groot belang. Zo kunnen irritaties in de huid er toe leiden dat er pigmentverkleuringen in de huid ontstaan. Een maatwerk advies voor jouw huid is dan van groot belang. Daarbij onderzoek ik waar de pigmentvlekken zich op het lichaam bevinden, welke structuur en kleur ze hebben en hoelang deze ontsierende pigmentatie al bestaat.

Het is ook van belang om te weten welke behandelingen je al hebt geprobeerd. Dit kan een laserbehandeling zijn, micro-needling of een medische peeling. Aan de hand van het maatwerk consult kan ik je voorzien van een persoonlijk advies en kunnen de eventuele behandelmethoden voor jouw pigmentvlekken besproken worden.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een afspraak.

Neem contact op
UA-73826105-1