+31(0)681600004

Ben je ook zo dol op freebies (gratis weggevertjes)? Met freebies kun je een impressie krijgen van de ondernemer, wat heeft hij/zij in huis aan kennis en ervaring waar jij als klant iets mee kunt. Een antwoord op jouw grote vraagteken.

Bekijk hier het overzicht van diverse gratis te downloaden e-books, e-tips.

3 tips om pigmentschade te voorkomen

Ach nee, wat is toch die schaduw op mijn bovenlip, even scrubben dan zal het wel weggaan. Hmmm, of toch maar niet? Wat is dat toch? Je haalt een vergrootspiegel in huis, die 10x vergroot. Dat hoeft nu ook weer niet maar, het moet maar.Je wilt toch weten wat die schaduw is op je bovenlip. In eerste instantie dacht je aan haren op je bovenlip, maar dat was het niet.

Nadat je je bovenlip had geharst, bleef de schaduw zichtbaar. Dan maar professioneel advies inwinnen, wat die donkere schaduw is en hoe je er vanaf kunt komen. Die schaduw bleek achteraf bij navraag een pigmentvlek te zijn. Lees verder

8 scheertips voor de man - voorkom pigmentschade

Er is niet 1 goede scheermethode om ingegroeide baardharen te voorkomen en donkere vlekken in de hals te voorkomen, door jarenlang te scheren op een manier die niet bij jouw huid en haargroei past.

De volgende tips kun je gebruiken om ingegroeide haren en pigmentvlekken in de huid te voorkomen, veroorzaakt door het regelmatig scheren van de baardstreek.

Probeer ze uit en pas de tip(s) toe, die het best bij jouw huid en leefstijl past. Lees verder….

UA-73826105-1