grove porien-gekleurde-vrouw-mellacare

Acne littekens, grove porien, fijne lijntjes gekleurde huid

Acne littekens, grove poriën, fijne lijntjes

Microneedling, is een behandelmethode gericht op het stimuleren van de aanmaak van collageen. De fibroblasten die hier voor verantwoordelijk zijn, zorgen voor een stevigere en gladder huidstructuur. Door de fijne chirurgische naaldjes, worden er kanaaltjes in de huid gemaakt, deze mechanisch aangemaakte huidbeschadigingen, de huid gerepareerd. Door dit proces diverse malen te herhalen, kunnen oppervlakkige rimpels, donkere pigmentvlekken, acnelittekens, grove poriën worden vervaagd.


Bij een verkeerde en langdurige toepassing van de dermapen en/of -roller kunnen er onderhuidse littekens ontstaan. Deze verklevingen van het onderhuidse bindweefsel kunnen in de toekomst voor een onregelmatige en gevoelige huid zorgen.

De dermapen is op iedere gekleurde huid toe te passen.

Boek afspraak
Selecteer littekentherapie (tabblad huidproblemen verzekerde zorg)

Dermapen

Microneedling is een behandelmethode die tot doel heeft de productie van collageen te stimuleren. De fibroblasten, die verantwoordelijk zijn voor dit proces, dragen bij aan een stevigere en gladdere huidstructuur. Door het gebruik van fijne chirurgische naaldjes worden kanaaltjes in de bovenste huidlaag (epidermis) gemaakt. Deze door de naaldjes veroorzaakte microverwondingen worden door het lichaam gerepareerd.
Door dit proces herhaaldelijk toe te passen, kunnen oppervlakkige rimpels, donkere pigmentvlekken, acnelittekens, onderhuidse verhardingen en grove poriën worden verminderd.

De DermarollerTM, de voorloper van de dermapen, is een innovatief anti-aging en verzorgingsproduct dat de huid stimuleert om nieuw collageen aan te maken, oppervlakkige rimpels te doen vervagen en de huidtextuur zichtbaar te verbeteren. Het apparaat maakt gebruik van honderden microscopisch fijne naaldjes van chirurgisch staal om piepkleine, ondiepe perforaties en kanaaltjes in de huid te maken.

Het gebruik van de DermarollerTM of dermapen kan, afgezien van wat occasionele huidtintelingen, niet compleet pijnloos zijn, maar de resultaten zijn door de hoge infiltratie van de gebruikte producten veel sneller merkbaar dan bij de traditionele manier waarop de producten worden ingemasseerd. De behandeling is geschikt voor anti-aging, (acne) littekens, pigmentvlekken (donkere vlekken), striae (niet ouder dan 3 à 4 jaar) en huidvernieuwing.

Boek vandaag nog je afspraak en geef je huid een boost!

Maak afspraak


Selecteer littekentherapie (tabblad huidproblemen verzekerde zorg)