+31(0)681600004

Acne

24/7 afspraak inplannen en wijzigen

06 81 60 00 04

(di t/m za)

Acne in een donkere huid

Acne in een donkere huid, is niet anders dan in een lichte huid. De symptomen die zo kenmerkend zijn in een lichte huid, kunnen in een donkere huid, heftiger overkomen of niet worden herkend.

Naast de pustels, black en white heads, is het meest kenmerkende element de donkere pigmentvlekken, die na het doormaken van een ontsteking zijn ontstaan. Een donkere kan net zoals in een lichte huid, littekens vertonen na het doormaken van acne.

Om deze kwetsbare huid, op de juiste wijze te behandelen zonder verdere beschadigingen. Is inzicht in de fysiologie van donkere huid belangrijk.

Meer weten over acnebehandeling en/of producten? Bekijk de behandeltarieven.

Acne in een jeugdige huid

Acne in een jeugdige huid, ontstaat aan het begin of in de periode dat de hormonale piek toeneemt of het hoogst is, behalve een toename aan gezichts- en lichaamsbeharing.

Is het ook het begin van een periode van jeugdpuistjes, te herkennen aan kleine witte bultjes, zwarte puntjes, een vettere huid (glimmen), rode pijnlijke bulten.

Regelmatig behandelen van de acnehuid, afgestemd met de juiste huidverzorgingsproducten, huidadvies en aanpassing van voedingsgewoontes, leefstijl. Kunnen de conditie van de huid verbeteren en stabiliseren. Voorkomen van onnodige acne littekens. Bekijk de behandeltarieven.

Blijf op de hoogte hoe je je huid in optimale conditie kunt behouden en voorkom vroegtijdige huidveroudering. Meld je aan voor de 2 maandelijkse nieuwsbrief van MellaCare.

UA-73826105-1