Huidverzorging voor de man

Huidverzorging voor de man

Ingegroeide baardharen

Scheren van de baardstreek doe je bijna dagelijks. Een mooi glad aanvoelende kin, geeft je een verzorgd en goed gevoel. Maar soms wilt het nog weleens voorkomen dat je ingegroeide baardharen hebt. Scheren met een scheermes kan hier de oorzaak van zijn. Maar ook een slecht afgestelde scheerapparaat, baardtrimmer, kan de baardharen afbreken. De afgebroken haren kunnen hierdoor onder de huid  ingroeien. Ingroeiende haren nemen toe naar mate de huid dikker is door een verhoornde laag van dode huidcellen en de gekrulde wortel structuur.

Een ingegroeide haar als deze te lang onder de huid blijft zitten, gaat ontsteken kan in een gekleurde huid een donkere pigmentvlek, hyperpigmentatie, puistvorming, pustels, veroorzaken. Met een zwakzuur als salicylzuur  of amandelzuur kan de bovenste huidlaag van de epidermis, de dode huidcellenlaag opgelost worden. Haren kunnen bij teruggroei, makkelijker door de huidbarrière heen prikken. Een verminderde kans op ingroeiende haren. Met de Nu Skin clear action day treatment, kun je het aantal ingroeiende haren, pigmentvlekken en puistvorming reduceren.

Als de traditionele manier van scheren geen verbetering oplevert kan een duurzamere behandeling, zoals laserontharing, voor een vermindering van ingegroeide haren zorgen. Het handmatig verwijderen ingegroeide haren met een steriele naald is ook een behandelmethode die je kunt toepassen, maar heeft een tijdelijk effect, evenals harsen.

Donkere man scheert baard

Boek vandaag nog je afspraak en geef je huid een boost!

Gezichtsbehandeling voor de man

Verzorgd voor de dag komen, geldt niet alleen voor de vrouw maar ook voor de man. Een man is minder snel geneigd om een gezichtsbehandeling te ondergaan.
Een apk-keuring van de auto vindt jaarlijks plaats. Een onderhoudsbeurt voor het gezicht vind iets vaker per jaar plaats. Maar is wel broodnodig om fris en verzorgd voor de dag te komen. Die blackheads en gerstekorrels verdwijnen 

Witte man met sik