micro-needling-dermapen

Micro needling

Micro needling, is een behandelmethode gericht op het stimuleren van de aanmaak van collageen. De fibroblasten die hier voor verantwoordelijk zijn, zorgen voor een stevigere en gladde huidstructuur. Door de fijne chirurgische naaldjes, worden er kanaaltjes in de epidermis gemaakt, deze mechanisch aangemaakte huidbeschadigingen, worden door het lichaam, gerepareerd. Door dit proces diverse malen te herhalen, kunnen oppervlakkige rimpels, donkere pigmentvlekken, acnelittekens, grove poriën worden vervaagd. Bij een verkeerde en langdurige toepassing van de dermapen en/of -roller kunnen er onderhuidse littekens ontstaan. Deze verklevingen van het onderhuidse bindweefsel kunnen voor een onregelmatige en gevoelige huid zorgen.

DERMAROLLER EN - PEN

De DermarollerTM  de voorloper van de dermapen is een innovatief anti-aging en verzorgingsproduct dat de huid stimuleert om nieuw collageen aan te maken, rimpels te doen vervagen en de huidtextuur zichtbaar te verbeteren. Honderden microscopisch fijne naaldjes uit chirurgisch staal maken piepkleine, ondiepe perforaties en kanaaltjes in de huid.

Het gebruik van de DermarollerTM of dermapen is,  op wat occasionele huidtintelingen na, niet compleet pijnloos en de resultaten zijn door de hoge infiltratie van de gebruikte producten veel sneller merkbaar dan op de traditionele manier waar de producten worden in gemasseerd. De behandeling is geschikt voor anti- aging, (acne) littekens, pigmentvlekken (donkere vlekken), striae en huidvernieuwing.  

De DermarollerTM bezit een CE- en FDA- certificatie voor medisch materiaal en het bekende ISO 9001/2000 certificaat voor kwaliteit.

De Dermaroller of - pen, kan veilig op een getinte huid worden gebruikt, zonder dat daarbij de huid beschadigd raakt. Het is van belang dat de nazorg wordt nageleefd en er voldoende hersteltijd tussen de behandelingen zit.

Start vandaag met een inwendige collageen kuur