micro-needling-dermapen

Micro needling

Micro needling, is een behandelmethode gericht op het stimuleren van de aanmaak van collageen. De fibroblasten die hier voor verantwoordelijk zijn, zorgen voor een stevigere en gladde huidstructuur. Door de fijne chirurgische naaldjes, worden er kanaaltjes in de epidermis gemaakt, deze mechanisch aangemaakte huidbeschadigingen, worden door het lichaam, gerepareerd. Door dit proces diverse malen te herhalen, kunnen oppervlakkige rimpels, donkere pigmentvlekken, acnelittekens, grove poriën worden vervaagd. Bij een verkeerde en langdurige toepassing van de dermapen en/of -roller kunnen er onderhuidse littekens ontstaan. Deze verklevingen van het onderhuidse bindweefsel kunnen voor een onregelmatige en gevoelige huid zorgen.

DERMAROLLER EN - PEN

De DermarollerTM  de voorloper van de dermapen is een innovatief anti-aging en verzorgingsproduct dat de huid stimuleert om nieuw collageen aan te maken, rimpels te doen vervagen en de huidtextuur zichtbaar te verbeteren. Honderden microscopisch fijne naaldjes uit chirurgisch staal maken piepkleine, ondiepe perforaties en kanaaltjes in de huid.

Het gebruik van de DermarollerTM of dermapen is,  op wat occasionele huidtintelingen na, niet compleet pijnloos en de resultaten zijn door de hoge infiltratie van de gebruikte producten veel sneller merkbaar dan op de traditionele manier waar de producten worden in gemasseerd. De behandeling is geschikt voor anti- aging, (acne) littekens, pigmentvlekken (donkere vlekken), striae en huidvernieuwing.  

De DermarollerTM bezit een CE- en FDA- certificatie voor medisch materiaal en het bekende ISO 9001/2000 certificaat voor kwaliteit.

De Dermaroller of - pen, kan veilig op een getinte huid worden gebruikt, zonder dat daarbij de huid beschadigd raakt. Het is van belang dat de nazorg wordt nageleefd en er voldoende hersteltijd tussen de behandelingen zit.

ageLOC Transformation Skincare

PRODUCTEN

Wij adviseren u om de conditie en het tot dan toe verkregen resultaat na de behandeling met de Dermaroller op peil te houden met producten uit de Nu Skin of Lira huidverzorgingslijn en dan met name het gebruik van vitamine A (retinol) en C, vooraf aan de 1e behandeling (circa 1 maand), gedurende de behandelperiode en na dat u uitbehandeld bent, voor het behoudt van een langer behandelresultaat.

Nu Skin ageLOC future serum, kan als aanvulling op de behandeling worden gebruikt. Het maakt de huid gladder, vermindert: roodheid (door vitamine A tekort), schilfering van de huid, een droge huid, voortijdige rimpelvorming. De huid wordt gladder krijgt een mooiere teint, betere structuur en elasticiteit.

Een ander alternatief kan het gebruik van de ageLOC Transform night cream zijn, deze zorgt voor een synergetisch effect om extra huidmatrixcellen op te bouwen, d.m.v. stimulatie van de collageen biosynthese en activatie van de fibroblasten.

  • Bevat milde ingrediënten die de eigen structuur en samenstelling van de huid nabootsen, wat de huidgevoeligheid vermindert en geweldige voordelen geeft zonder de natuurlijke vochteigenschappen van de huid te verstoren.
  • Werkt samen met het natuurlijke nachtelijke herstel- en vernieuwingsproces van de huid om de natuurlijke barrière van de huid te versterken voor een sterkere, veerkrachtigere huid. Welke o.a. fijne lijntjes, atrofische littekens en overige huidbeschadigingen doet verbeteren.

NAZORG

De eerste 5 - 10 dagen na de behandeling of voor thuisgebruik, dient u alleen gebruik te maken van het serum. Vermijdt andere producten binnen deze 10 dagen. Om verkleuring in het gelaat te voorkomen, voornamelijk in een getinte huid. Overdag dient de huid beschermt te worden met een zonnefactor v.a. SPF 30.
Voor een overzicht van de Nu skin skincare producten, bezoek de Nu Skin webshop voor een overzicht van de ageLOC Transformatie lijn.


Saskia Pinas, huidtherapeut & schoonheidsspecialist, juni 2020

Vraag informatie aan over ageLOC Transformation Skincare of micro needling