acne conglobata pigmentvlekken gezicht donkere man

Acne in de gekleurde huid

Acne in de gekleurde huid

Acne in een donkere huid, is niet anders dan in een lichte huid. De symptomen die zo kenmerkend zijn in een lichte huid, kunnen in een donkere huid, heftiger overkomen of niet worden herkend.

Naast de pustels, black en white heads, is het meest kenmerkende element de donkere of lichtbruine pigmentvlekken, die na het doormaken van een ontsteking zijn ontstaan. Een gekleurde huid kan net zoals in een lichte huid, littekens vertonen na het doormaken van acne.

Om deze kwetsbare huid, op de juiste wijze te behandelen zonder verdere beschadigingen. Is inzicht in de fysiologie van donkere huid belangrijk.

Mooie donkere dames mellacare

Acne bij volwassenen

Een onzuivere huid gaat gepaard met onregelmatigheden. Van mee-eters tot littekens en pigmentvlekken. Met de juiste behandelaanpak, voedingsadvies en gebruik van huidverzorgingsproducten, kan een onzuivere huid definitief tot het verleden behoren.


Acne in een volwassen huid kent diverse oorzaken. Voedingsintolerantie, cosmetische acne, medicatie acne, hormonale veranderingen, denk bijvoorbeeld aan een zwangerschap), leefstijl (roken, alcoholische dranken).  
acne huidprobleem volwassenen mellacare

Acne komt voor namelijk voor bij jongeren, in de puberteit. Het hormonaleproces of wat daar invloed op heeft, zoals de voeding die je eet, spelen hierin een belangrijke rol .

gecombineerde-huid-mellacare
Totale waarde: 149,79 EUR
Set prijs € 134,82

Huidverzorgingsset onzuivere huid

Met het acne startpakket van A Natural DIfference pak je je puistjes op een huidvriendelijke manier aan. Deze huidverzorgingslijn bestaat uit plantaardige ingrediënten om jou naar een gezondere huid te helpen.


Inhoud

  • Clarifying cleanser  100 ml (€ 53,90)
  • Problem skin serum 15 ml  (€ 49,99)
  • Glucana crème  30 ml (€ 65,90)


Optioneel

  • Clarifying serum (om spots (een individuele ontsteking) behandelen) (€ 41,90)

                               Klantervaring

Als iemand met een donker huidtype was ik op zoek naar een schoonheidsspecialiste die mijn unieke behoeften begreep. Gelukkig vond ik bij MellaCare precies wat ik zocht. Haar expertise in donkere huidtypen is ongeëvenaard. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me welkom en begrepen. Voor iemand die een autoimmune ziekte heeft gehad, waarbij de huid zodanig was beschadigd, is dat niet vanzelfsprekend. Haar behandelingen en adviezen zijn niet alleen effectief, maar ook gericht op het verbeteren van de gezondheid en uitstraling van de huid op de lange termijn.


Wat haar echt onderscheidt, is haar geweldige communicatie. Ze neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Ik voel me altijd gehoord en begrepen, wat mijn ervaring bij haar salon nog waardevoller maakt. Haar openheid en vriendelijkheid creëren een sfeer van vertrouwen, waardoor ik me volledig op mijn gemak voel tijdens elke behandeling. Kortom, bij MellaCare ervaar ik niet alleen professionele zorg, maar ook een warme en empathische benadering die heel prettig is.


Ik ben zo dankbaar dat ik haar heb gevonden en kan haar niet genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele zorg voor hun huid.

- Mireilla -