Behandeloverzicht

Iedere huidprobleem kent haar eigen aanpak. Voor de gekleurde huid komt er nog meer bij kijken dan alleen voorzichtig te werk gaan. Voeding, leefstijl, eigenschappen van het pigment, culturele aspecten, beautyidealen zijn net zo belangrijk. 
acne conglobata pigmentvlekken gezicht donkere man

Ik heb last van puistjes

Naast de pustels, black en white heads, is het meest kenmerkende element de donkere of lichtbruine pigmentvlekken, die na het doormaken van een ontsteking zijn ontstaan.
donkere vlekken-gepigmenteerde-huid-mellacare

Ik heb last van pigmentvlekken

Een donkere verkleuring kan er 'plotseling' zijn. Het lijkt voor het oog dat een pigmentvlek er opeens is, maar dat is niet het geval.
Droge huid donkere vrouw

Ik heb last van een ruwe huid

Een ruwe  huid kan onprettig aanvoelen.  Een vochtarme huid bevat  van nature minder vetten (lipiden) en ceramiden, in de huid.
Hirsutisme kin

Ik heb last van ongewenste haren (hirsutisme)

Haren, niet iedereen is er een fan van. Verwijderen van ongewenste haren op zones waar je ze niet wilt hebben kun je op verschillende manieren laten behandelen.
donkere vlekken-gepigmenteerde-huid-mellacare

Ik heb last van littekens

Littekens komen in verschillende vormen en maten voor.  Veel geziene littekens in de gekleurde huid zijn verdikte en acne littekens.
pcos-gekleurde-huid-donkere-huid-mellacare

Ik heb last van ingroeiende haren

Een ingegroeide haar is al vervelend , maar als je een hele kolonie hebt kan dat een pijnlijke aangelegenheid zijn. Wat kun je doen om ingroeiende haren te voorkomen.

Hirsutisme kin

Ik heb last van Pseudo folliculitis Barbae (ingroeiende baardharen)

Ingroeiende haren, ook wel bekend als pseudofolliculitis barbae. Mensen met krullend haar hebben meer kans op ingroeiende haren. Door de stevige keratine verbindingen.
alopecia haarverlies hoofdhuid gekleurde vrouw JDD mellacare

Ik heb last van haaruitval (kale plekken, hoofdhuid)

Haarverlies kent verschillende triggers. Enkele triggers kunnen zijn dieet, medicatie, leefstijl, haardracht, haarverzorging schiet te kort.
grove porien-gekleurde-vrouw-mellacare

Ik heb last van grove poriën

Je gezicht is de spiegel van de binnenkant van je lichaam. Grove poriën, lijntjes kunnen dat beeld verstoren. Klik verder wat de mogelijkheden zijn.

Hirsutisme kin

PseudoCysteusOvariumSyndroom

(PCOS)

Ingroeiende haren, ook wel bekend als pseudofolliculitis barbae. Mensen met krullend haar hebben meer kans op ingroeiende haren. Door de stevige keratine verbindingen.
gevoelige huid_roodheid_gekleurde huid_mellacare

Ik heb een gevoelige huid

Informatie volgt
Pigmentvlekken donkere huid

Ik heb eczeem (Atopische Dermatitis)

Informatie volgt

Klantenervaring

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Mijn huid ziet er veel beter uit

Hi Saskia,


 Ik wil je nogmaals bedanken voor de gezichtsbehandeling.


Mijn huid ziet er veel beter uit. 

Je heb duidelijk verstand van zaken mbt de donkere huid en bedankt voor alle tips. Ik kom zeker weer terug.


Met vriendelijke groet,

Max

Ms. Nameless
Add Your Stars
Tools en zekerheid

Door mijn traag werkende schildklier heb ik overmatige haargroei. Nadat ik bij een paar andere plekken ben geweest waar ik mij niet comfortabel voelde en niet het idee had dat mijn huidaandoening veranderde. Ik ben bij MellaCare gekomen voor een laserbehandeling voor mijn kin en bovenlip. Bij het consult van MellaCare bleek dat mijn haartype een combinatie van laser en elektrische epilatie nodig had.


Dankzij Saskia’s zeer professionele kennis was het resultaat zo bevredigend. De communicatie is altijd heel duidelijk of dat  nou face to face is, email of Whatsapp. Er wordt altijd snel gereageerd en met de juiste oplossingen.

Saskia heeft de kracht om je comfortabel te laten voelen ongeacht je problematiek. Alles wordt zorgvuldig uitgelegd. 


Saskia heeft mij ook van mijn Keratosis pilaris afgeholpen door uit te leggen wat het is, hoe het ontstaat en welke producten je juist niet moet gebruiken. En op welke ingrediënten je moet letten. Ik was over beide huidaandoeningen heel onzeker. Zo onzeker dat ik me ging verstoppen voor anderen.
Saskia heeft me de tools en zekerheid gegeven dat ik me niet langer verstop. Ik ben haar ontzettend dankbaar. 


In het vervolg wil ik meer behandelingen nemen voor mijn gezicht. Wat ik lastig vindt is dat ik zelf niet altijd kan vinden welke behandeling je dan het beste kan kiezen op de website. Maar daarin kan ik altijd ook even appen om het te vragen. Maar ik kan me voorstellen dat het voor een nieuwe klant misschien wel wat lastiger is. 

Ik kom altijd met plezier naar MellaCare en elke keer ga ik weg met een stukje meer informatie, zelfverzekerdheid en het beoogde resultaat.

- M.K. -

Ms. Nameless
Add Your Stars
Ze neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden

Als iemand met een donker huidtype was ik op zoek naar een schoonheidsspecialiste die mijn unieke behoeften begreep. Gelukkig vond ik bij MellaCare precies wat ik zocht. Haar expertise in donkere huidtypen is ongeëvenaard. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me welkom en begrepen. Voor iemand die een auto- immuunziekte heeft gehad, waarbij de huid zodanig was beschadigd, is dat niet vanzelfsprekend. Haar behandelingen en adviezen zijn niet alleen effectief, maar ook gericht op het verbeteren van de gezondheid en uitstraling van de huid op de lange termijn.


Wat haar echt onderscheidt, is haar geweldige communicatie. Ze neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Ik voel me altijd gehoord en begrepen, wat mijn ervaring bij haar salon nog waardevoller maakt. Haar openheid en vriendelijkheid creëren een sfeer van vertrouwen, waardoor ik me volledig op mijn gemak voel tijdens elke behandeling. Kortom, bij MellaCare ervaar ik niet alleen professionele zorg, maar ook een warme en empathische benadering die heel prettig is.


Ik ben zo dankbaar dat ik haar heb gevonden en kan haar niet genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele zorg voor hun huid.


- Mireilla -

Ms. Nameless
Add Your Stars